Om oss

militarythree

Over 20 års kompetanse og erfaring

Styvehavn ble etablert i 2016 og bygger på 20 år med kompetanse og erfaring fra blant annet Forsvarets forskningsinstitutt, Statens kartverk, offshore undervannsteknologi og subsea survey.

tech

Gjør kostbar teknologi tilgjengelig for alle

Med vår erfaring og kompetanse fra offshore og høyteknologiske miljøer, er vår ambisjon å gjøre tradisjonelt sett kostbar teknologi og avanserte tjenester tilgjengelig for nye kunder og segmenter. Vi er stolte av å tilby kundene våre topp kvalitet, på en effektiv og tidsbesparende måte som er med på å spare kostnader for kunden i neste ledd.

dialog

Treffsikre produkter og tjenester til rett pris

Vi er fremoverlente, fleksible og har god dialog slik at våre kunder får treffsikre produkter og tjenester til rett pris. Vi ønsker å vite hva kunden trenger, og bidrar til at de på beste måte kan utnytte våre produkter og tjenester.

topo

Variert kundegruppe, høy kvalitet

Siden oppstarten har vi gjennomført flere hundre prosjekter, for en svært variert kundegruppe fra båtforeninger og bryggeeiere til store havneeiere, rådgivende ingeniører, entreprenører, kraftselskaper, kommuner og offentlige foretak. Vi er stolte av tilliten kundene våre har vist oss og for prosjektene vi har fått være med på. Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle og forbedre oss kontinuerlig. Vi søker kunnskap og strekker oss langt for topp kvalitet.

Båter

Målestråle

«Målestråle» er en 23 fots hurtiggående arbeidsbåt med hjemmehavn i Fredrikstad. På sjøen dekker vi fra svenskegrensa til Sørlandskysten, inkludert Indre Oslofjord. Målestråle kan også fraktes på henger eller lasteplan.

Ekko

«Ekko» er en 17 fots overbygget plastbåt som fraktes på båthenger. Den egner seg i skjermet farvann, elver og innsjøer og kan enkelt sjøsettes på en rampe eller en strand

Optimist

«Optimist» er vår egenutviklede minibåt/USV. Den har elektrisk fremdrift og kan enkelt sjøsettes av to personer. Den kan opereres fjernstyrt eller bemannet med én person, eventuelt i en kombinasjon med bemanning og fjernstyring. «Optimist» har vist seg nyttig både på stille vann og i forholdsvis strie elver.

Mobilt og spesialtilpasset utstyr

Vårt utstyr er mobilt, og kan ved behov pakkes for transport og mobiliseres på en hvilken som helst passende båt for anledningen.

Vi finner de gode løsningene i utfordrende prosjekter.

Kvalitet og HMS

I Styvehavn skal vi kontinuerlig utvikle og forbedre oss. Derfor bruker vi et nettbasert styringssystem for kvalitet. Der har vi alltid tilgang til vårt avviks- og forbedringssystem, HMS-arbeid, risikovurderinger og SJA.