Godt nytt år – og fokus for 2024

Driftsåret 2023 er nå lagt bak oss og vi kan se tilbake på et begivenhetsrikt år fult av utfordringer og nye erfaringer. Vi har de siste årene hatt fokus på jevn vekst. I året som gikk var vi heldige å ansette to nye medarbeidere. Disse har tilført teamet nye egenskaper som gjør at vi kan utvikle oss og øke kompetansen rundt vårt fagfelt.

I 2023 kastet det ekstreme været oss ut i nye utfordringer og vekket et nytt samfunnskritisk behov. Etter flere kriser som brukollapser og ødelagte kraftverk grunnet uværet har vi spesielt utviklet våre tjenester rundt elvekartlegging og bruinspeksjon.

Samtidig har vi også utført senkestøtter av vannledninger, magasinkartlegginger, inspeksjoner av kaianlegg og utviklet nye farkoster til fremtidige prosjekter. I fjor spredte våre oppdrag seg fra Kristiansand i syd til Bodø i nord og vi er glade for å kunne tilby våre tjenester i et større område i landet.

Når vi går inn i 2024 forventer vi et større fokus rundt bruinspeksjoner, også under vann. Det har vært et samfunnskritisk press rundt disse inspeksjonene og vi står klare til å bistå der det trengs for å sikre forebygging og tiltak i vår infrastruktur.

Vi ser frem imot et nytt år, og vi bruker hver dag til å utvikle oss og våre tjenester med fokus på service og kvalitet!

Madelene Rubinstein
Daglig leder